BIOGRAFIA

Amb dos discos i desenes de senzills publicats al mercat, Roger Argemí és un cantant, compositor i productor musical que ha aconseguit donar un enfocament diferent a la música pop, amb tocs d’R&B i una emotivitat característica.

Amb el seu projecte Roger Argemí ha compartit duets amb el guanyador de l’Eurovision Song Contest 2015 Måns Zelmerlöw i amb Manu Guix, entre d’altres. Les seves cançons han entrat a la radiofórmula de les emissores musicals més escoltades a Catalunya (Els 40, Dial, Flaixbac, RAC105, Cadena 100, Kiss FM, etc.), amb el suport de la discogràfica Crea Music. Al 2022 va ser escollit representant de la música en llengua catalana al Festival Liet Internacional i també ha participat al disc de La Marató de TV3. En l’àmbit de la sincronització, les seves cançons han format part de diferents sèries, pel·lícules i anuncis.

Paral·lelament, el compositor i productor s’ha fet un nom a la indústria nacional i internacional, havent compost i produït cançons per preseleccions d’Eurovisió, per la generació d’artistes d’Eufòria i OT 2020, Piso 21, 31 FAM, Ters, Rosa López, Gisela o Dyango, a més de diferents boybands japoneses. Recentment, Argemí ha fitxat per una de les multinacionals més importants del món com a autor, Sony Music Publishing.