BIOGRAFIA

Amb dos discos i desenes de senzills publicats al mercat, Roger Argemí és un cantant, compositor i productor musical que ha aconseguit donar un enfocament diferent a la música pop, amb tocs d’R&B i una emotivitat característica.

Amb el seu projecte Roger Argemí ha compartit duets amb el guanyador de l’Eurovision Song Contest 2015 Måns Zelmerlöw i amb Manu Guix, entre d’altres. Les seves cançons han entrat a la radiofórmula de les emissores musicals més escoltades a Catalunya (Els 40, Dial, Flaixbac, RAC105, Cadena 100, Kiss FM, etc.), amb el suport de la discogràfica Crea Music. Al 2020 va ser escollit representant de la música en llengua catalana al Festival Liet Internacional 2020 i va participar al disc de La Marató de TV3. En l’àmbit de la sincronització, la seva cançó Ara Te’n Vas ha format part de la sèrie Les de L’hoquei, emesa per TV3 i Netflix, i també ha compost la Banda Sonora Original de la sèrie La empresa más loca del mundo, emesa per GOL TV.

Com a compositor i productor, té un catàleg de centenars de cançons compostes, i treballa amb autors, artistes i editorials de caràcter nacional i internacional. Ha compost i produït cançons per Piso 21, Paula Cendejas, Flavio, Hugo Cobo, Ters, 31 FAM, la boyband japonesa Travis Japan, Buhos, Flashy Ice Cream, Ángela Carrasco, Arc de Triomf, Maria Jacobs i Aran, entre d’altres. L’any 2020 va estar ajudant en la producció musical i en les veus de cançons a Operación Triunfo (Wicked Game, Looking for paradise).